IFA 2020: LG prezintă WashTower – mașina de spălat îmbinată cu un uscător într-un singur aparat

0
3779
LG WashTower

Deși până la startul târgului de tehnologie IFA 2020 din Berlin mai avem câteva zile bune de așteptat, iată că producătorii se grăbesc să anunțe noutățile. LG este una dintre companiile ce nu a mai avut răbdare și prezintă astăzi mașina de spălat WashTower îmbinată cu un uscător într-un singur aparat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LG WashTower

Din datele dezvăluite de către producător, aflăm că această mașină de spălat vine dotată cu cele mai recente tehnologii și funcții smart, având grijă de rufe și oferind cea mai mare comoditate la utilizare. Va fi disponibilă la nivel global din acest an, iar prima țară care o primește este America de Nord, din septembrie.

LG WashTower

LG WashTower, spre deosebire de produsele de spălat etajate rivale, este concepută din start ca o soluție într-un singur aparat. Aflăm că la începutul ciclului de spălare, unitatea integrată indică durata completării ambelor acțiuni, de spălare și uscare. Mașina de spălat partajează informații cu uscătorul, care setează automat programul optim și preîncălzește cuva. Astfel rezultatele sunt îmbunătățite și timpul total de curățare scurtat.

LG WashTower

De asemenea, avem parte de și un sistem de utilizare facil aici, fără panouri de control separate. Există o singură interfață intuitivă plasată între cele mașina de spălat și uscător. Centrul de comandă unitar simplifică administrarea fiecărui aspect al soluției de față.

Înălțimea lui LG WashTower este cu aproximativ 87 milimetri mai mică decât înălțimea totală media a aparatelor etajabile, fiind mai ușoară umplerea și golirea uscătorului plasat superior.

LG WashTower

Mașina de spălat are o capacitate maximă de încărcare de 17kg, iar uscătorul de 16 kg, fără rabat la capacitate. Ca tehnologii avem aici TurboWash 360 și AI Direct Drive pentru o curățare rapidă a rufelor, blândă și completă. Greutatea hainelor și textura este detectată automat și astfel se calculează cea mai bună setare la fiecare spălare.

AI-ul pe de altă parte reduce durata ciclurilor și consumul de energie. Uscătorul folosește tehnologia cu aburi LG pentru igienă maximă, eliminând 99.99% din bacteriile obișnuite. Detalii extra despre acest aparat hibrid dar și despre celelalte noutăți LG pot fi aflate de aici!