IFA 2017: Segway anunţă miniLITE şi miniPLUS, noi vehicule de transport personal cu auto-balans

0
1002

Pe vremea când hoverboardurile nu erau încă la modă Segway-urile făceau furori, atât de mult încât au ajuns să fie folosite şi de forţele de ordine. Vedem acum des poliţişti şi paznici de malluri pe astfel de vehicule, care au devenit parte a vieţii noastre zilnice. La IFA 2017 Segway a adus noile modele miniLITE şi miniPLUS.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea extind gama Mini deja existentă şi reprezintă de asemenea vehicule de transport personal cu auto balans. Segway miniLITE vine cu o viteză maximă de 16 km/h şi oferă o autonomie de aproximativ 18 km. Poate fi condus mai precis folosind o bară de control la nivelul genuchiului, iar aceasta are şi rol de mâner, pentru a ridica mai uşor vehiculul.

Există şi senzori care vor detecta greutatea utilizatorului şi îl vor împiedica să cadă. miniLITE vine cu jante mai largi şi mai mari decât modelele precedente, astfel încât să nu aibă probleme pe terenuri accidentate. miniPLUS este un produs ceva mai exclusivist şi aduce printre funcţii modul Follow Me, care se activează via telecomandă. Ajunge până la 20 km/h şi are autonomie de 35 km.

Toate produsele din seria mini se pot personaliza cu lumini LED şi noile modele pot fi monitorizate cu aplicaţia Ninebot de la Segway, care va oferi statistici despre aceste modele. Veţi putea verifica viteza, kilometrajul şi starea bateriei. Segway-urile ajung pe piaţă în trimestrul 4, la un preţ necunoscut încă. Segway a mai anunţat şi trotinetele uşoare şi inteligente ES1 şi ES2, cu viteze de 20 km/h şi 25 km/h.