IFA 2017: Samsung anunţă un parteneriat cu Speedo, implementând aplicaţii de înot pe Gear Fit2 Pro, Gear Sport

0
909

După lansarea purtabilelor pentru fitness Gear Sport şi Gear Fit2 Pro, Samsung a anunţat un parteneriat cu Speedo la IFA 2017. Rolul său va fi de a aduce cele mai bune funcţii de înot şi monitorizare a înotului pe brăţările de fitness.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel, platforma de înot Speedo On va ajunge pe purtabilele respective. Ambele noi modele de ceas/brăţară sunt rezistente la apă până la o adâncime de 50 de metri şi suportă o presiune de 5 ATM. Aplicaţia Speedo are rolul de a monitoriza aspecte cheie în antrenamentul acvatic. E vorba despre numărul de bazine, durata turului şi stilul de înot. Se vor înregistra performanţele personale şi obiectivele de fitness dorite.

Datele stocate de Speedo On sunt compatibile cu aplicaţia Samsung Health şi platforma aferentă Samsung. Gear Sport este un smartwatch elegant, care are nu doar funcţii sport, ci şi dotările unui ceas inteligent cu Tizen. Gear Fit2 Pro are ergonomia de partea sa şi ecranul curbat AMOLED luminos. Poate monitoriza continuu pulsul şi vine şi cu GPS.

Gear Fit2 Pro va veni cu aplicaţia Speedo preinstalată. Va exista şi o funcţie de “probă contra timp” şi un scor SWOT (metodă de măsurare a eficienţei înotului). Ar urma să coste în jur de 200 de euro acest purtabil.