IFA 2017: Philips anunță lansarea unor noi monitoare cu design spectaculos; avem modele 8K, curbate și ultra-wide

0
1114

Febra lansărilor de la IFA 2017 a început deja și asta cu doar câteva zile înainte de startul oficial al târgului organizat în Berlin. Chiar cei de la Philips au anunțat astăzi noi monitoare elegante, 3 la număr ce se remarcă fie prin rezoluția 8K oferită, prin ecranul curbat sau prin faptul că sunt de tip ultra-wide.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această gamă de monitoare Philips 2017 – 2018 demonstrează angajamentul brandului față de design-ul curbat și reproducerea excepțională a culorilor. Variantele curbate vor veni în diagonale de la 27 până la 49 inch. Avem tehnologia Ultra Wide-Color, Quantum Dot și HDR.

Philips 436M6VBPAB

Primul de pe listă pe care îl puteți admira mai sus este Philips 436M6VBPAB, monitor din gama Philips Momentum ce aduce rezoluție 4K HDR și tehnologie Ambiglow. Este dedicat divertismentului, ideal pentru multitasking și permite conectarea la port USB Type-C la orice tip de device.

Philips 328P8K

Urmează Philips 328P8K, un monitor ce dispune de rezoluție 8K și de un ecran generos cu diagonala de 32 inch. Design-ul este unul fără ramă și produsul este destinat în mare celor care petrec multe ore la birod. Aduce și funcția Smart Ergo Base prin care poate fi ajustat pentru orice poziție.

Philips 492P8

Și poate cel mai inedit monitor de pe lista de față – Philips 492P8. Acesta este unul de tip ultra-wide cu design curbat creat pentru utilizatorii ce realizează mai multe acțiuni în același timp. Are o diagonală de 49 inch și dispune de port USB-C, permițând conectarea la toate dispozitivele periferice și folosirea lui ca docking station.