IFA 2017: JBL anunță lansarea a 3 boxe smart ce fac parte din gama Link; vin cu Google Assistant!

0
1594

De-abia ce și-a deschis porțile oficial și târgul IFA 2017 din Berlin abundă în lansări de boxe inteligente. După ce în zilele trecute am aflat despre debutul unor asemenea boxe smart din partea Sony, ba chiar și Harman Kardon, acum asistăm la anunțul boxelor JBL din seria LINK.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt 3 la număr și sunt cunoscute sub numele de LINK 10, LINK 20, respectiv LINK 300. Au Google Assistant la bord și asta înseamnă că putem da comenzi vocale folosind formula „Ok, Google”. Putem pune și întrebări, reda muzica sau cere asistentului să ne citească știrile.

JBL Link 300

Aflăm că variantele LINK 10 și LINK 20 au fost create cu gândul la portabilitate, având dimensiuni reduse, dar și certificare IPX7 pentru rezistență completă la apă. Modelul LINK 10 oferă 5 ore autonomie, în vreme ce varianta LINK 20 vă pune la dispoziție 10 ore de autonomie.

După cum puteți vedea, cea mai mare boxă de aici este JBL Link 300 – un produs similar lui Google Home ce este destinat utilizării la interior. Dacă decideți achiziția mai multor boxe JBL din această serie, aflați că ele vor putea fi conectate una la alta prin rețeaua Wi-Fi pentru o experiență audio surround.

Boxele debutează din această toamnă în UK, Germania și Franța la prețuri de 169 euro (LINK 10), 199 euro (LINK 20), respectiv 299 euro pentru LINK 300!