IFA 2017: Acer Aspire S24 debutează oficial drept cel mai subțire PC All-in-One; costă 999 euro!

1
722
Acer Aspire S24

Pentru mulți ideea unui PC all-in-one sună mai bine decât cea de a avea un calculator clasic înșirat atât pe sub birou cât și pe suprafața acestuia. Din fericire există multe soluții din zona AIO, cel mai recent model fiind numit Acer Aspire S24 și prezentat oficial în cadrul IFA 2017.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un PC all-in-one tare arătos, caracteristica de față fiind dată de panoul frontal cu muchii foarte înguste (de doar 2.7 mm) în jurul ecranului. Se ajunge astfel la un raport screen to body de 90% ce contribuie la obținerea unei experiențe vizuale incredibile.

Acer Aspire S24

La nivel de dotări hardware vom primi până la 256 GB de stocare SSD, sau până la 2 TB HDD și procesoare Intel din generația a 8-a. Ecranul este unul Full HD cu tehnologie IPS și diagonală generoasă de 23.8 inch, iar un lucru inedit este baza suportului ce dispune de suport pentru încărcare wireless Qi.

Asta înseamnă că orice device cu suport Qi Wireless plasat pe baza suportului se va încărca wireless. Prețul lui Acer Aspire S24 este de 999 euro și debutează pe plan european din noiembrie 2017!