Iată un Tesla Model X gonind într-un tunel al Boring Company (Video)

0
800

De fiecare dată când aud de proiectul lui Elon Musk legat de Boring Company, am mereu în cap ideea: „dacă se ducea orice alt om de pe Terra la o primărie precum cea a Los Angeles-ului şi îi cerea voie să foreze sub oraş, i se zicea nu”. Lui Musk i s-a dat voie, pentru a crea acele tuneluri, care vor duce maşinile mai rapid la aeroport. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

The Boring Company a realizat un demo cu platforma sa care transportă vehicule prin tuneluri subterane, folosind un Tesla Model X ca unitate de test. Dezideratul este ca pe viitor să fie creată o reţea globală de tuneluri, în care platforme transportă pasageri, automobile şi bicicletele care vor să evite traficul. Ştiu, metroul cam face asta, dar fără a transporta automobile.

Recent am aflat că firma lui Musk va renunţa deocamdată la ideea de a transporta pasageri, axându-se mai degrabă pe transportul de automobile private. Tesla a fost confirmată recent drept producătorul acelor capsule de mare viteză folosite pentru transportul public. Chicago a confirmat că un proiect similar cu cel din LA a fost aprobat şi acolo, pentru a conecta aeroportul O’Hare de centru.

Pe viitor va creşte semnificativ viteza platformelor de gen. The Boring Company apărea ca subiect de ştiri cu câteva luni în urmă, când din senin începea să vândă aruncătoare de flăcări, arătându-ne încă o dată cât de trăznit e Musk. Aşteptăm şi filmări mai spectaculoase, la viteze mai mari şi cu mai multe vehicule.