Iată imaginile virale ale lansării rachetei SpaceX Falcon 9 de acum câteva zile

0
2196

În ultimele zile ştirile au fost dominate de imaginile fascinante cu decolarea rachetei SpaceX Falcon 9, care a creat un efect luminos spectaculos pe cerul din State şi nu numai. Lansarea a avut loc puţin înainte de Crăciun, vineri pe 22 decembrie, aceasta fiind misiunea cu numărul 18 şi ultima din 2017 pentru firma lui Elon Musk.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza aeriană Vandenberg şi a fost văzută în plină splendoare pe cerul Californiei. Coada albă a rachetei a fost de fapt spectacolul ceresc al zilei, iar multă lume s-a speriat când a văzut acest obiect zburător pe cer. Acum avem pentru voi mai jos un time lapse de 40 de secunde cu Falcon 9 şi decolarea sa, plus filmarea de la baza SpaceX.

Jesse Watson e responsabil cu această creaţie time lapse, surprinsă pe cer în Yuma, Arizona. Fotograful urmăreşte lansările SpaceX de ceva vreme şi chiar dacă se afla la 600 de kilometri distanţă, a prins perfect „coama” rachetei. Watson a folosit 4 camere şi 5 obiective în 4 zone diferite. A preluat 2452 imagini şi le-a condensat la 1315 imagini pentru time lapse.

La sol lumea a început să sune la autorităţi, crezând că SUA e atacată sau că au văzut un OZN. Scopul misiunii a fost de a aduce în orbită 10 sateliţi Iridium, care oferă comunicaţii de voce mobilă şi servicii de date. Aşteptăm şi decolarea lui Falcon Heavy acum.