Iată 5 vehicule electrice ideale pentru această vară!

0
1494
Vehicule electrice

Pentru că vara și-a intrat serios în drepturi, ne gândim și la produse ideale pentru plimbări în parc sau pentru transportul rapid dintr-o locație în alta. Lăsăm deoparte mașina și avem alternative precum trotinete electrice, skateboard-uri și alte vehicule menite să facă mai facil transportul și totodată să ne ajute la economisirea banilor pe care altfel i-am fi cheltuit pe combustibil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cu acest scop în prim-plan ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm 5 cele mai interesante vehicule electrice pe care retailerul evoMAG.ro le vinde în acest moment.

Bicicletă electrică Nova Vento Smart City

Nova Vento Smart City T2009F

Pentru pasionații de ciclism avem pe lista de recomandări și bicicleta electrică Nova Vento Smart City T2009F, un produs pe care evoMAG îl vinde în această perioadă pentru suma de doar 1.314 lei. Oferă roți cu diametru de 20 inch, iar motorul de 250W promite o viteză maximă de 25 km/h și o autonomie de 50 km.

Trotinetă electrică Pulse Sonic

Trotineta electrica

La suma de doar 919 lei puteți găsi și trotineta electrică Pulse Sonic care vine echipată cu un motor de 200W. Are o baterie reîncărcabilă de 24 volți cu timp de funcționare de 40 minute, iar viteză maximă pe care o puteți atinge este de 20km/oră. Construcția este din oțel, avem frână de mână pe ghidon și roți pneumatice.

Hoverboard Freewheel F1

Hoverboard Freewheel F1

De departe unul dintre cele mai populare vehicule electrice este hoverboard-ul, un dispozitiv cu prețuri pentru orice buzunar. Un exemplu este acest model Freewheel F1 pe care evoMAG îl vinde pentru numai 899 lei. Vine și cu o husă cadou iar ca specificații avem 2 motoare de 350W, roți de 6.5 inch, viteză maximă de 15 km/h și autonomie de 15km.

Skateboard electric KooWheel D3M

KooWheel D3M

Intrăm în categoria celor cu buget mai generos unde avem skateboard-ul electric KooWheel D3M. Acesta este o alternativă mai accesibilă totuși a celebrului Boosted Board, având și un design similar. Costă 2.500 lei în acest moment și vine echipat cu 2 motoare de 250W, oferind viteză maximă de 40 km/h și autonomie de până la 35 km.

Monociclu electric Robstep Robin U1

 Robstep Robin U1

Nu în ultimul rând pe lista noastră se află și un monociclu electric numit Robstep Robin U1 care din start se recomandă celor cu dare de mână. Are un preț de 3.500 lei, atinge viteza maximă de 18 km/h și poate urca pante de până la 18 grade. Echilibrul este cheia în cazul de față și aflați că motorul este o unitate de 350W.