Huawei şi-a tras un Apple HomePod propriu şi se numeşte Sound X: boxă de 60W, cu sonorizare la 360 de grade

0
1531

Huawei a avut un eveniment important ieri, în cadrul căruia a anunţat o tabletă nouă, laptopuri şi televizoare. Nu au lipsit şi produse ceva mai inedite, precum acest Huawei Sound X, o boxă inteligentă care vrea să concureze cu Apple HomePod.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

O arată nu doar designul ci şi dotările sale. Avem de-a face cu un dispozitiv care costă 300 de dolari şi vine cu putere de 60W, dublu woofer şi sonorizare la 360 de grade. Huawei Sound X este realizată printr-un parteneriat cu firma franceză Devialet, care se ocupă cu produse HiFi. Devialet contribuie cu tehnologia SAM (Speaker Active Matching), care elimină distorsionarea şi avem parte aici şi de tehnologia specială “Push-Push”, care elimină vibraţiile la nivel de woofer.

Controlul se realizează cu o singură atingere, iar boxa vine cu asistentul vocal Xiaoyi şi suport pentru aplicaţia muzicală de la Huawei. Are şi control pentru soluţii smart home şi deocamdată noul produs se va vinde doar în China. Designul este unul cilindric, dar nu din întâmplare: ar fi cel mai bun dacă vrei să oferi acoperire cu sunetul la 360 de grade. Finisajul este unul în două tonalităţi: lucios în zona de sus şi meşă în zona de jos.

Sus se află butoanele capacitive şi apare şi un efect luminos de curcubeu, atunci când boxa are asistentul AI activ. Basul poate ajunge la o frecvenţă ultra scăzută de 40 Hz, aşa încât îl vei simţit în tot corpul, iar boxa ajunge până la 93 de decibeli. Include şi 6 difuzoare de 8W midrange distribuite în mod egal, alături de cele două woofere. Dotările includ un procesor quad core MediaTek, 8 GB stocare şi 512 MB RAM. Are şi NFC, WiFI dual band, Bluetooth 5.0 şi produsul cântăreşte 3.5 kilograme.