Huawei Honor MagicBook este încă un laptop al chinezilor, ce apare în teasere ciudate

0
603

În ultimele 24 de ore au început să circule pe web informaţii despre încă un laptop Huawei şi nu, nu e vorba despre MateBook X Pro. E vorba despre un alt model nou, Huawei Honor MagicBook, pe care îl privim cu suspiciune.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Asta pentru că Huawei nu cred că şi-ar canibaliza aşa rapid produsele proaspăt lansate şi pentru că sub brandul Honor nu cred că e gata pentru acest proiect. Gurile rele afirmă că fotografiile teaser şi scăpările de pe web pentru MagicBook ar fi de fapt o glumă târzie de 1 aprilie. Ceva e ciudat totuşi, mai ales că în prima imagine vedem un laptop destul de normal, cu muchii foarte înguste, iar în a doua imagine apare un terminal cu două suprafeţe touch.

Una e pentru ecran şi una are rol de tastatură tactilă, amintind de Lenovo Yoga Book. Văd şi un decupaj special rotund în panoul de jos, care ar putea fi asociat unui buton Power cu scanner de amprente sau vreunui orificiu special pentru stylus. Data de 19 aprilie este menţionată în acel teaser, aceeaşi dată la care Huawei lansează telefonul Honor 10. În mod tradiţional seria Honor are produse mai ieftine decât cea Mate, deci ne aşteptăm la un laptop ceva mai accesibil.

Dacă Huawei vrea să taie din preţ, probabil pune un CPU Kirin la bord şi oferă un soi de Chromebook. Numele de Magic mă duce cu gândul la acel Honor Magic, telefon concept cu ecran şi corp curbat şi cu multă sticlă în componenţă.