Huawei anunţă primul său monitor FullView de pe piaţă: Huawei Display 23.8 inch

0
1033

Huawei a dezvăluit primul său monitor, modelul Huawei Display 23.8 inch, care vine cu un afişaj clar, cu muchii înguste şi detalii vii. Acest monitor de o calitate premium vine la un preţ atractiv, pe care îl veţi afla mai jos. E gândit atât pentru activităţile profesionale, cât şi pentru experienţele de divertisment.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul monitor are un design angular, cu muchii extrem de înguste pe cele 3 laturi. Are 3 rame subţiri, de până la 5.72 mm, iar raportul corp-ecran ajunge să fie 90%. Livrează o zonă de afişaj extinsă pentru productivitate sporită şi extra imersiune. Monitorul Huawei DIsplay 23.8 dispune de un panou IPS cu diagonală de 23.8 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli. Acoperă 72% din gama de culori NTSC şi oferă un raport de contrast de 1000:1, plus un unghi larg de vizualizare de 178 de grade.

Ni se promite o calitate premium a experienţei de vizualizare indiferent de conţinutul afişat, de la imagini de înaltă rezoluţie la clipuri Blu-Ray cu detalii vii. Monitorul nu e doar subţire, ci şi compact, ocupând mai puţin spaţiu pe birourile noastre. Huawei Display 23.8 are şi certificare TUV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră. Este şi certificat Flicker Free, permiţând şi conectarea la dispozitive mobile şi PC-uri, devenind un soi de extensie a acestora. Monitorul poate fi înclinat sau suspendat pe perete mulţumită unui suport VESA Mount.

Huawei Display 23.8 inch va fi disponibil în magazinele Huawei şi în reţelele partenere începând cu data de 2 aprilie la preţul de 899 lei. Consumatorii care vor achiziţiona acest produs în aprilie vor avea parte de o reducere de 200 de lei, aplicată preţului de vânzare recomandat.