Huawei anunță lansarea telefoanelor P40, ceasul Watch GT2e, o boxă inteligentă, dar și ochelari smart GENTLE Monster

0
1157
Huawei

Pe data de 26 martie cei de la Huawei au avut un mare eveniment desfășurat în online, show în cadrul căruia au prezentat noi telefoane flagship. Vorbim despre modelele din seria Huawei P40, acestea fiind 3 la număr și echipate cu dotări de top. Pe lângă telefoane la fața locului au fost lansate și alte dispozitive precum un nou smartwatch, o boxă inteligentă și o pereche de ochelari smart.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Telefoane Huawei P40

Vorbim în primul rând despre telefoanele din seria P40, 3 la număr după cum urmează: P40, P40 Pro și P40 Pro+. Acestea continuă tradiția în materie de excelență a imaginii și oferă procesoare Kirin 990 5G, suport 5G, dar și Wi-Fi 6 Plus. Senzorul mare de 1/1.28 inch are un pixel combinat de 2.44 μm pentru a crește masiv capacitatea de a capta lumina pentru performanțe îmbunătățite în condiții de luminozitate scăzută, iar design-ul
îmbunătățit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x.

Huawei

Produsele sunt deja disponibile la precomandă alături de oferte speciale precum extra-reduceri și căști wireless FreeBuds 3 cadou. Iată și prețurile recomandate:

Ceas inteligent Watch GT2e

Huawei Watch GT2e

Avem pe lista de noutăți și un smartwatch numit Huawei Watch GT2e, purtabil proiectat pentru a susține un stil de viață activ, sănătos și modern. Acesta dispune de senzor de puls, ecran AMOLED de 1.39 inch și senzor pentru monitorizarea saturației de oxigen din sânge (SpO2). Ceasul vine pe negru, roșu, verde și alb, iar lansarea în magazine este așteptată în perioada următoare.

Boxă Huawei Sound X

Huawei

De asemenea, evenimentul companiei din data de 26 martie a marcat și sosirea boxei inteligente Huawei Sound X la nivel global. Aceasta dispune de acustică de înaltă performanță Devialet și impresionează prin estetica modernă. Redarea sunetului se poate face instant prin atingerea telefonului de dispozitiv, sau prin Wi-Fi. Are 6 difuzoare și 2 woofere pentru o acustică de top.

Ochelari smart GENTLE MONSTER X Huawei

Huawei

Nu în ultimul rând, Huawei a prezentat și ochelarii inteligenți GENTLE MONSTER. Aceștia dispun de lentile realizate de Carl Zeiss. Avem un dispozitiv high-tech inteligent și modern, care oferă utilizatorului numeroase funcții inteligente, utile în activitățile zilnice. Un exemplu este sunteul stereo oferit de către cele două difuzoare. Avem și tehnologie AI de reducere a zgomotului, suport pentru apeluri vocale și NFC.