HTC One în variantă Windows Phone

Prin martie vă prezentam pe Mobilissimo unul dintre cele mai dorite terminale high-end ale anului. Este vorba de HTC One, vârful de gamă al taiwanezilor. Acesta rulează binecunoscutul sistem de operare Android.

Publicitate

HTC One în variantă Windows Phone

În prezent circulă zvonuri care spun că cei de la HTC vor sa lanseze o variantă a acestui device cu sistemul de operare Windows Phone. Nu se ştie dacă device-ul există cu adevărat în prezent şi nici dacă va arăta identic cu vârful de gamă curent. Se spune că va rula o nouă versiune de Windows Phone care va suporta ecrane FullHD şi procesoare quad-core (update-ul GDR3 care este aşteptat pe final de an).

Mi s-ar părea un lucru interesant să se lanseze un astfel de device. Până la urmă sistemul de operare al celor de la Microsoft s-ar putea lupta de la egal la egal cu Android sau iOS dacă i s-ar da importanţă; cu cât există mai mulţi producători implicaţi cu atât cresc şansele de reuşită ale acestuia.

De asemenea, un device foarte reuşit ca HTC One ar putea creşte interesul pentru acest sistem de operare in ochii consumatorilor.