HP ZBook x2 este o nouă tabletă convertibilă cu dotări de top; aduce procesoare Intel Core i7 și până la 32 GB RAM

0
1095
HP ZBook X2

Din partea celor de la HP vine astăzi și tableta convertibilă HP ZBook x2, un dispozitiv de tip 2 în 1 ce se laudă cu dotări hardware de top. Sunt disponibile multiple configurații și tocmai de aceea poate purta cu ușurință și denumirea de workstation, adică produs ideal pentru task-uri avansate ce poate înlocui desktop-ul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pot cupla procesoare Intel Core i7 din Gen.7 tactate până la 4.2 GHz în modul Turbo Boost și cantitatea de memorie RAM DDR4 poate ajunge până la 32 GB. Și spațiul de stocare PCIe ajunge la maxim 2 TB în funcție de necesitățile fiecărui utilizator.

HP ZBook X2

Regăsim aici și display-ul de 14 inch cu rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, cât și soluția grafică NVIDIA Quadro M620 ce va oferi rezultate interesante și în materie de gaming. De asemenea, ZBook x2 are câteva funcții și accesorii speciale, unul fiind stylus-ul Wacom ce nu are nevoie de baterie.

HP ZBook X2

Acesta are 4096 nivele de presiune și aflați că tableta convertibilă poate fi utilizată în 4 moduri diferite. Printre acestea avem modul dock în care device-ul se conectează la două display-uri 4K simultan și un altul este modul detașat prin care tastatura detașată funcționează pe post de tastatură Bluetooth.

Din punct de vedere al dimensiunilor, acest dispozitiv 2 în 1 cântărește 2.17 kg și măsoară 20.3 mm în grosime cu tastatura atașată. HP ZBook x2 va debuta la vânzare din decembrie cu un preț de pornire de 1749 dolari.