HP va lansa un nou laptop dotat cu touchscreen

0
602

HP doreste sa lanseze un notebook dotat cu ecran touch, afirmand ca acest produs va debuta pana la finalul anului. Oficialii mentioneaza ca noul laptop va sosi cu softuri HP create special pentru interfata touch, dar deocamdata pretul nu a fost anuntat. Vestea vine la putin timp dupa ce aflam ca HP pregateste si un smartphone cu touchscreen, urmand trendul majoritatii companiilor din industria tech, inclusiv Asus.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul notebook dotat cu touchscreen va sosi la timp pentru a prinde isteria sarbatorilor de iarna, cand shoppingul in graba aduce castiguri enorme companiilor importante. Cu ajutorul acestui produs, HP se diferentiaza de Dell, care nu pare a avea planuri in domeniul touch inca. Producatorul nu se va rezuma doar la acest terminal touch, planuind sa lanseze si un netbook cu display de 10 inchi, probabil un rival pentru Eee PC.

Acest produs va sosi de asemenea pe piata in 2008 si ar putea fi destinat scolilor, asemenea unui model HP similar, lansat la inceputul anului. In ce priveste smartphone-ul cu ecran touch, si el este un produs pe care-l vom putea achizitiona in acest an, in vreme ce americanii vor beneficia de el in 2009.

Sursa