Sharp lanseaza LCD TV-ul AQUOS DX cu writer Blu-ray incorporat

0
675

Sharp are o surpriza pentru noi in luna noiembrie a acestui an, in data de 20 mai precis, cand va lansa seria Aquos DX de LCD TV-uri cu writere Blu-ray incorporate. Noile produse vor fi disponibile cu diagonale de 26, 32, 37, 42, 46 si 52 de inchi, iar variatiile de culoare vor aduce seria la nu mai putin de 16 modele.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile LCD TV-uri vor sosi cu HDD-uri incorporate, suport MPEG-4 AVC/H.264 si capacitatea de a inregistra 21 de ore de continuturi HD. Aruncand o privire asupra modelului cu diagonala de 26 de inchi, aflam ca acesta va avea o ratie a contrastului de 7000:1 si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, valabila si in cazul variantei de 32 inchi.

Vom beneficia si de o noua interfata Sharp, care va permite afisarea continuturilor animate si a tehnologiei “Motion Guide”. Veti putea incepe inregistrarea pe Blu-ray oricand doriti, in vreme ce priviti un program TV, prin intermediul unei optiuni plasate in partea stanga a ecranului. Trecand la specificatii, televizoarele suporta output HDMI, optical digital audio, mod 24p, input 1080p, rezolutie full HD, iar LCD TV-urile vor sosi cu panouri de 120 Hz.

In plus, noile produse Sharp vor sosi cu tunere digitale si analogice, plus difuzoare cu diametru de 6.2 cm si un tweeter cu diametru de 2 cm. Printre inputuri se numara si un S Video, composite, analog RGB iar pe lista porturilor se afla si unul Ethernet, modular si RS 232C.

Sursa