Rama foto digitala CEIVAlife este in permanenta conectata la servicii de photo sharing

0
799

Cadoul ideal pentru sarbatorile de iarna, rama digitala CEIVAlife soseste cu numeroase optiuni de conectivitate, de la linia telefonica traditionala, la Wi-Fi sau broadband. Gadgetul include un display de 8 inchi de inalta rezolutie si incorporeaza un cititor de carduri de memorie, adaptor WiFi si rame customizabile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Rama digitala soseste la pretul de 160 de dolari, care include si un abonament pe 3 luni la serviciul PicturePlan. Puteti opta si pentru modelul CEIVAshare, care foloseste de asemenea un ecran de 8 inchi si o linie telefonica, plus o serie de optiuni extrem de user friendly. Acestea vor ajuta chiar si cele mai neinitiate persoane in ate tehnologiei sa primeasca imagini si update-uri prin intermediul unui mecanism navigational alcatuit din 2 butoane.

Pretul sau este de 130 de dolari si include de asemenea un abonament pe 3 luni la serviciul PicturePlan. Acesta din urma permite impartasirea imaginilor cu familia sau prietenii prin retele telefonice, broadband sau wireless, fie cu ajutorul unor telefoane cu camera sau direct online. Un astfel de abonament costa 6.95 dolari pe luna si va permite sa stocati un numar nelimitat de imagini pe www.ceiva.com.

Sursa