HP lansează noi workstation-uri ZBook, cu ecran Sure View şi rezistenţă la standarde militare

0
917

HP nu pare mulţumită doar cu lansările de la CES 2018, aşa că plusează cu noi debuturi azi. După ce a prezentat noi laptopuri Elitebook, aduce în prim plan şi modele ZBook, adevărate workstation-uri portabile. Vin cu ecrane Sure View şi au şi corp rezistent conform standardelor militare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile produse sunt HP ZBook 14u şi ZBook 15u, cu menţiunea că seria ZBook a fost ultima oară actualizată în aprilie 2017. Staţiile de lucru mobile sunt produse premium, cu dotări high end şi corp rezistent. Noile prodsue au chipseturi Intel U de generaţie a opta şi opţiunea de a integra grafică AMD Radeon Pro WX 3100, cu 2 GB memorie. 14u este cu 28% mai subţire decât predecesorul său, având o talie de doar 17.9 mm.

HP şi-a inclus şi funcţiile premium aici, precum HP Sure Start Gen 4, care verifică BIOS-ul şi îl compară cu o copie “master” pentru a afla dacă e corupt sau nu. Apoi avem şi Sure Run, care asigură un soi de auto reparare a funcţionării terminalului şi alertează departamentul de IT atunci când se petrec modificări de funcţionare. HP mai propune şi Sure Recovery, o recuperare a datelor pe bază de reţea.

Noul ecran Sure View vine cu rezoluţie Full HD, iar dacă vreţi 4K nu mai primiţi acel mecanism Sure View, care asigură extra intimitate. Cumva acest display protejează de hackurile vizuale, iar cei din jur nu vor putea vedea la ce lucraţi şi datele personale de pe ecran. Staţiile de lucru mobile cele noi au corpuri metalice ultrarezistente şi vin în versiuni de 14 şi 15 inch. Preţurile de pornire sunt de 1099 dolari şi respectiv 1109 dolari.