HP Elite Dragonfly, laptop-ul cu greutate de sub 1 kg se vinde acum și în afara SUA

0
1733
HP Elite Dragonfly

În luna septembrie a acestui an aveam parte și de lansarea lui HP Elite Dragonfly, unul dintre cele mai ușoare și subțiri notebook-uri de pe piață. Acest model chiar a bifat titlul de convertibilul de 13 inch cu cea mai bună autonomie de pe piață. Ajunge la 24.5 ore ceea ce este clar un avantaj.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astăzi descoperim că laptop-ul tocmai ce a fost lansat și în India, semn că disponibilitatea sa se extinde și că poate curând îl vom vedea și în Europa. Acest model vine într-o carcasă din magneziu creată de roboți CNC și dispune de o tastatură retroiluminată silențioasă și dotată cu touchpad din sticlă.

HP Elite Dragonfly

Ajunge la un raport corp-ecran de aproximativ 86% și după cum spuneam și mai sus, avem ecran de 13 inch aici. Pe lista sa de dotări se află și conectivitate Wi-Fi, iar opțional se poate alege suportul 4G LTE. Sunt incluse la pachet și o serie de addon-uri software precum HP WorkWell, HP Surse Sense sau Sure Recover.

HP Elite Dragonfly

Avem de asemenea variante cu procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 și 16 GB RAM. Se pot configura variante cu până la 512 GB SSD, minimul fiind 128 GB. Sunt oferite și 3 tipuri de display-uri dintre care puteți alege iar pe partea de conectivitate următoarele: 1x HDMI, 1x USB 3.1 Gen1.

Revenind la display-uri, opțiunile disponibile pe HP Elite Dragonfly sunt următoarele:

  • 13.3 inch IPS LCD, FHD, luminozitate 400 nits
  • 13.3 inch IPS LCD, FHD, luminozitate 1000 nits
  • 13.3 inch IPS LCD, 4K, luminozitate 550 nits

Prețul din India ajunge la 2000 dolari pentru varianta de bază a acestui laptop, în vreme ce în SUA costă 1.629 dolari.