Honor Smart Screen se lansează luna viitoare în China și este descris drept televizorul viitorului

1
1206
Honor Smart Screen

De câteva săptămâni se tot vehiculează în online faptul că Huawei va lansa noi televizoare pe piață, asta prin intermediul brandului Honor sub care a mai adus TV-uri pe piață în urmă cu doar câțiva ani. Acum descoperim că se pregătește debutul lui Honor Smart Screen, așa-numitul televizor al viitorului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lansarea va avea loc în cadrul conferinței dezvoltatorilor Huawei din perioada 9-11 august și aflăm că produsul pregătit nu va fi un simplu televizor, ci viitorul televizoarelor. Așa cum un smartphone nu este doar un telefon așa și televizorul va putea livra utilizatorilor mai multe funcții.

Honor Smart Screen

Suntem informați că acum ne pregătim să intră în epoca televizoarelor Smart Screen (Smart Internet) – noul TV pregătit de Honor urmând a fi nucleul către descoperirea lumiii și obținerea de informații pentru toată familia. Va fi în centrul casei acest televizor și promite entertainment la nivel audio și vizual.

Televizorul Honor Smart Screen a fost creat cu scopul de a deveni un centru de informare și distribuire a conțintului. Sunt făcute aluzii și cu privire la faptul că televizorul va putea fi utilizat pentru controlul produselor smart din casă și că multe funcții ale sale se vor îmbunătăți pe viitor prin actualizări software.