Heineken BOT este companionul ideal, un roboțel autonom care te servește cu bere rece la piscină

0
1670
Heineken

Deși nu ne-am fi așteptat ca viitorul robot despre care să discutăm să vină din partea unui producător de bere, iată că așa stau lucrurile. Aflăm de la Degustăm.ro detalii despre cea mai nouă invenție a companiei olandeze și anume un roboțel autonom numit Heineken BOT pe care îl putem admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este un companion ideal putem spune, un roboțel care ne servește cu bere rece la piscină. Numele său este un acronim pentru Beer Outdoor Transporter și avem și un clip mai jos în care vedem cum se descurcă acesta. Practic, roboțelul este un mini frigider pe roți care te urmărește oriunde și îți servește bere.

Roboțelul Heineken are o capacitate pentru depozitarea a până la 12 doze de bere și aflăm că este din păcate doar o ediție limitată. Are două roți în față + alte 4 roți menite pentru a-i asigura stabilitatea, iar ca design seamănă cu un micuț tractor John Deere. Ca și comportament, îi punem asocia trăsături deprinse de la R2-D2.

Heineken

Așa cum spuneam mai sus, roboțelul este o ediție limitată și nu poate fi cumpărat. În schimb, Heineken deschide o competiție prin care se oferă cadou un astfel de robot. Dacă ești interesat te poți înscrie aici pentru a intra într-o tragere la sorți. Premiul cel mare este un companion ideal pentru la piscină, unul care îți servește berea rece preferată.

Video prezentare Heineken BOT:

Din câte putem vedea în clip, roboțelul propus de Heineken poate rula pe diferite suprafețe. Îl vedem pe iarbă verde la camping, dar și pe suprafețe umede lângă piscină. Posibil ca la bord să se afle și senzori LiDAR precum cei de pe aspiratoare robot. Vedem că există și un sistem de tracking prin care este urmărit posesorul la realizarea unui gest specific.

Poate dacă interesul publicului este suficient de mare, Heineken se va răzgândi și va produse roboțelul în masă.