Headsetul Bluetooth Jabra Stone, gata de lansare pe 8 noiembrie

0
751

Avand in vedere numarul mare de modele de headseturi Bluetooth disponibile in ziua de azi, e greu sa remarcam un model deosebit, cum ar fi noul Jabra Stone. Acest accesoriu stilat a fost lansat cu o campanie de PR cel putin ciudata, care a presupus ca jurnalistii din domeniu sa primeasca un pachet care sa contina o piatra (stone) cu site-ul produsului inscriptionat pe ea. Bizar, nu-i asa?

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

jabra-stone1

Iata ca 20 octombrie este data cand in sfarsit au fost prezentate primele imagini oficiale cu acest produs, plus primele specificatii ale acestuia. De mentionat este faptul ca atunci cand Jabra Stone este asezat pe dockul sau, el arata cu adevarat ca o mica piatra, sau poate scoica. Printre specificatiile sale se numara 2 moduri de functionare (apelare vocala si muzica), un corp touch sensitive care elimina nevoia de butoane si sistem de anulare a zgomotului de fond.

Bateria sa ofera 2 ore de convorbire, 12 ore de functionare in mod standby, iar casca vine cu 3 variante de marime. Jabra Stone va fi disponibil in magazinele AT&T incepand cu data de 8 noiembrie, la pretul de 130 de dolari.

jabra-stone2

Sursa