GPS pentru motocicleta de la TomTom: Rider Second Edition

0
1082

A venit sezonul concertelor rock si al bikerilor, asa ca ar fi bine sa va echipati motocicleta cu noul terminal navigational TomTom River 2nd Edition, o versiune imbunatita a lui Rider. Aceasta soseste cu TomTom Map Sare, Help Me!, plus un serviciu care va tine la curent cu pretul combustibililor si aplicatia TomTom Traffic disponibila gratuit sub forma de trial de 30 de zile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul GPS este dotat cu un display TFT LCD color cu o diagonala de 3.5 inch si rezolutie de 320×240 pixeli. TomTom River 2nd Edition soseste impreuna cu un card extern de 2GB cu hartile Canadei si Statelor Unite disponibile. Acelasi aparat navigational afiseaza statistici, cum ar fi viteza maxima a motocicletei, numarul de km parcursi si distanta fata de un reper.

Hartile noi pot fi descarcate prin intermediul TomTom HOME sau online de pe site-ul acestora. Functia Help Me! va va oferi acces direct la servicii de urgenta si asistenta. Producatorul noului GPS afirma ca aparatul sau navigational poate rezista cu succes vibratiilor puternice, dar si contactului cu apa si cu orice tip de combustibil.

TomTom Rider 2nd Edition este disponibil la pretul de 649.95 dolari.

Sursa