GoPro HERO10 Black a debutat oficial! Noua cameră compactă filmează la rezoluție 5,3K, 60 FPS

0
1589
GoPro HERO10 Black
GoPro HERO10 Black a debutat oficial! Noua cameră compactă filmează la rezoluție 5,7K, 60 FPS

Cea mai populară cameră compactă utilă în domenii variate de activitate este GoPro. Compania a anunțat astăzi noul model GoPro HERO10 Black. Vine cu un nou procesor ce permite utilizatorilor să filmeze la calitate înaltă, stabilizare mai bună și un sistem pentru upload în cloud atunci când se alimentează. Toate detaliile despre noua cameră de acțiune le avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Form-factor-ul nu se schimbă, avem parte de o cameră compactă ce vine pe negru. La interior totuși, se află procesorul GP2 care îi permite lui HERO10 să filmeze la rezoluție 5.3K la 60FPS. De asemenea, ea poate filma și în calitate 4K la 120FPS și 2.7K la 240FPS. Fotografiile se realizează la 23 MP, iar ea permite și captura concomitentă în timpul filmării la calitate de 19.6 MP.

Există și o funcție de stabilizare numită HyperSmooth 4.0, iar compania afirmă că noul dispozitiv e ideal și în cazul capturii low-light. Clipurile și fotografiile se pot încărca direct pe smartphone prin intermediul unui cablu, însă există acum și un serviciu cloud unde se pot încărca în timp ce camera se alimentează. Mai există și o funcție “horizon leveling” prin intermediul căreia camera recunoaște orizontul și păstrează o linie dreaptă în timpul filmării, chiar la înclinarea GoPro-ului de până la 45 de grade.

Funcția de încărcare a conținutului în cloud totuși, a fost introdusă sub formă de abonament. O astfel de subscripție costă 5 dolari pe lună sau 50 de dolari pe an. De asemenea, abonamentul aduce și alte avantaje. În SUA utilizatorii primesc 100 de dolari discount pentru încheierea unui abonament, iar camera intră în programul gratuit de înlocuire în cazul deteriorării.

Preț și disponibilitate

Camera GoPro Hero10 Black este deja disponibilă în România. Ea costă 2699 lei și poate fi comandată de aici!