Google Translate oferă acum traduceri offline mai precise, odată cu noul update

0
1997
Google Translate

Una dintre cele mai utilizate soluții de traducere din lume este clar Google Translate, aplicație ce oferă printre altele și funcția de traducere offline. Aceasta este tare utilă mai ales pentru cei care călătoresc și nu vor să facă extra cost activând datele mobile. Acum traducerea offline devine mai precisă grație unui nou update.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că această actualizare ar trebui să ofere o precizie mai mare pentru traducerile offline realizate, schimbare ce o vom vedea pentru mai toate limbile. Se schimbă în bine și gramatica și cuvintele alese, asta pentru ca textul livrat să fie ceva mai natural.

Cu toate că acuratețea în traducere nu poate fi cuantificată corect, Google afirmă că îmbunătățirile sunt de până la 20% în cazul limbilor precum Japoneză și Hindi. De asemenea și coreeana se află printre acestea și din testele realizate cu noul update, se pare că într-adevăr sunt optimizări aduse la mijloc.

Aflați că această funcție de traducere offline îmbunătățită poate fi găsită în versiunea Google Translate 6.4 pe care o puteți descărca de mai jos pe telefonul vostru: