Google lansează “Inbox”; o aplicație de email ce combină funcționalități din Google Now

0
650

Ieri, 22 octombrie, Sundar Pichai, vice-președintele departamentului Android a anunțat public prin intermediul unei postări, lansarea unui nou produs software numit Inbox. Aflăm că această aplicație a fost dezvoltată de către echipa care a creat Gmail, dar și că este o experiență cu totul și cu totul diferită.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

inbox-nexus6-500

După cum bine știm, în prezent, aplicațiile de tip email sunt unele destul de asemănătoare și banale, dar odată cu lansarea Inbox, acest lucru se va schimba, aplicația având ca rol principal focusul pe lucrurile care contează. Printre funcționalitățile aduse de Inbox se numără și posibilitatea de a crea grupuri speciale pentru mail-urile primite, funcție ce este prezentă și în Gmail.

bigtopblog_fullres

O noutate este reprezentată de funcție Highlights ce ne va afișa informații importante din mailurile pe care le primim, cum ar fi remindere despre ora la care avem programat un zbor, sau o întâlnire. De asemenea, Inbox va afișa și extra-informații de pe web în interfața principală, urmând ca mai apoi să învețe din comportamentul utilizatorului.

Nu în ultimul rând, vom putea seta remindere, Inbox devenind un loc de unde vom putea verifica toate lucrurile pe care le avem de făcut într-o zi. Deși aplicația poate fi descărcată pentru iOS și Android, aceasta permite accesul la serviciu numai prin intermediul unor invitații ce pot fi cerute printr-un mail trimis la inbox@google.com.