Google Inbox vine acum cu suport pentru multiple terminale şi browsere

0
724

Google Inbox îşi extinde de azi funcţionalitatea pe multiple terminale mobile şi browsere. Aplicaţiile pentru mobil sunt acum optimizate pentru tablete, inclusiv modele Android sau iPad-uri, iar Google Inbox funcţionează fără probleme pe Firefox şi Safari pe desktop.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

inbox-tablet

Există opţiunea de a instala aplicaţia iOS sau cea Android pentru a folosi Google Inbox pe un terminal mobil, cu menţiunea că Google Inbox nu suporta browserele de pe mobil. Pe lângă suportul Chrome, e disponibil şi suport Firefox şi Safari şi menţionăm că Internet Explorer tot nu e suportat dintr-un motiv sau altul. Versiunile vechi de browsere vor primi un mesaj de eroare similar cu cel de pe IE, se pare.

inbox-safari

Dacă nu folosiţi Inbox încă, Google recomanda să trimiteţi un mail la inbox@google.com, pentru a cere o invitaţie, necesară pentru a accesa acest serviciu. Inbox by Gmail oferă Bundles, adică posibilitatea de a grupa mesajele similare împreună. Apoi avem Highlights, care scoate în evidenţă cele mai importante informaţii fără a deschide mailurile.

Există şi funcţia Reminders, Snooze pentru mailuri şi o căutare eficienta. Inbox e creat de către echipa din spatele Gmail şi integrează automat Gmail.

inbox-browser-support-2

inbox-browser-support