Fujifilm lanseaza aparatul foto Finepix Z200fd

0
747

Fujifilm a anuntat astazi aparatul foto Finepix Z200fd, cel mai nou model compact de camera digitala. Z200fd soseste cu o rezolutie de 10 megapixeli si o lentila cu zoom de 5x. In ciuda faptului ca aceasta camera foto masoara doar 19.8 mm grosime, FinePix Z200fd este dotata cu o lentila Fujinon si tehnologia Face Detection a celor de la Fujifilm.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De asemenea, aceasta noua camera soseste cu o tehnologie care inlatura efectul de “ochi rosii” si include si stabilizator dual de imagine. O tehnologie revolutionara este si “Timerul de grup” care seteaza aparatul sa faca poze doar daca toate fetele persoanelor dintr-un grup sunt aliniate corect intr-o “rama”.

Sensibilitatea ISO a acestui aparat este de pana la 1600, iar Finepix Z200fd soseste cu un blitz inteligent, care detecteaza luminozitatea din jurul subiectilor. Produsul Fujifilm include pana si un mod Blog, care face imaginile mai usor de uploadat pe site-urile de social networking, dar si un mod eBay, care integreaza 4 poze intr-o rama.

In cazul in care memoria interna de 52MB nu va este de ajuns, puteti folosi carduri SD si SDHC, iar lista de specificatii a acestui aparat foto este completata de un display de 2.7 inchi, conectivitate prin infrarosu, mod de captura video cu 30 fps si sistemul PictBridge care printeaza pozele direct, fara PC.

Sursa