Formatul VHS nu a murit! JVC anunta un recorder VHS/DVD/Blu-ray

0
1635

Nostalgicii vremurilor cand casetele VHS erau la putere se vor bucura sa afle ca exista inca aparate care folosesc astfel de casete. In plus, probabil stiti ca numeroase filme bune nu au fost inca portate pe discuri optice. Dupa ce in toamna anului trecut Panasonic lansa un combo VHS/Blu-ray, iar Sharp urma exemplul, cu modelul BD-HDV22, iata ca si JVC lanseaza acum un produs similar, DR-BH250, un VHS recorder.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

victor_VHS-620x296

Pe langa faptul ca este un recorder VHS, DR-BH250 este si un Blu-ray recorder si un HDD de 250 GB, toate intr-un singur aparat. Pe lista sa de dotari se afla suport 1080/60p/24p, BD-live, BONUSVIEW, AVCHD, un port USB, o interfata HDMI CEC si un slot pentru carduri SD/SDHC. Acest nou produs JVC permite transferul continuturilor dintre DVD, caseta VHS si Blu-ray, inclusiv copierea video-urilor de pe o caseta VHS pe un disc Blu-ray.

DR-BH250 va sosi pe piata la inceputul lunii viitoare, in Japonia, la pretul de 1400 de dolari. Ramane de vazut daca gadgetul va debuta si in restul lumii in urmatoarele luni.

victor_VHS_2-620x465

Sursa