QOOQ, tabletul de bucatarie pentru gurmanzi

0
837

De vreme ce exista tableturi pentru sefii muncitorilor de pe santier, sau pentru oameni de afaceri, nu ar trebui sa ne mire faptul ca vedem acum un tablet pentru cei care petrec mult timp in bucatarie. Pe numele sau QOOQ, acest “tablet de bucatarie” este destinat celor care fac experimente cu retete variate si gurmanzilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

qooq_tablet

QOOQ poate rezista celor mai dure conditii de gatit, suportand chiar si murdarirea cu ulei sau putand fi scapat in chiuveta. Sub invelisul de pete de mancare se ascunde un tablet cu ecran de 10.2 inchi, acest display fiind fabricat din sticla, iar printre dotarile sale se afla si un port Ethernet, o tastatura virtuala, porturi USB si un slot pentru carduri SD.

Conectivitatea WiFi este de asemenea suportata, iar terminalul vine cu o interfata proprie si numeroase retete stocate in memoria sa. Din pacate QOOQ nu dispune de un web browser, dar el poate afisa informatii despre vreme, suporta playback radio prin Internet si poate fi folosit ca o rama foto digitala. Pretul sau este cam piperat, 349 de euro, chiar si pentru bucatarii cu dare de mana.

In plus, va trebui sa platiti 12.95 euro pe luna pentru update-uri ale retetelor, daca cele 500 cu care vine initial tabletul nu va sunt de ajuns.

qooq_tablet_2

Sursa