Fitbit Versa debutează în România: ceas inteligent feminin, cu aspiraţii mari

0
1276

În luna martie a acestui an era anunţat purtabilul Fitbit Versa, cu un look feminin şi gândit să ofere un soi de alternativă mai ieftină pentru Fitbit Ionic. Purtabilul a ajuns în această săptămână oficial şi în România, unde se vinde la preţul de 200 de euro. Ce oferă utilizatorilor aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este cel mai uşor smartwatch cu corp metalic produs de Fitbit până acum. Fiind un produs axat pe fitness, nu îi lipsesc funcţiile de monitorizare a activităţilor fizice, ritmului cardiac şi somnului. Oferă acces şi la contul Deezer şi vă permite să răspundeţi rapid la mesajele de pe telefonul Android conectat la ceas.

Corpul acestui device rezistă la apă, inclusiv la scufundare, iar Fibit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0, cu o organizare intuitivă a informaţiilor. Are un format elegant, gândit pentru încheieturile subţiri şi vine cu curele interschimbabile de multiple tipuri: silicon, piele, metal şi altele. Pentru pasionaţii de fitness care vor să îşi monitorizeze constant starea sănătăţii, există un monitor de puls care e activ 24 din 24, plus funcţii de coaching care te îndrumă pentru activităţile sportive.

Dotările nu se termină aici, pentru că avem şi promisiunea unei autonomii de 4+ zile, plăţi prin NFC şi suport Bluetooth. Pentru cei stresaţi există exerciţii de respiraţie profundă personalizate pentru fiecare utilizator. Ecranul este unul tactil LCD, iar la interiorul purtabilului se află un motoraş pentru vibraţii şi mai avem şi altimetru, giroscop şi accelerometru pe 3 axe.

Publicul feminin are la dispoziţie şi o aplicaţie specială pentru calendarul şi simptomele menstruale, inclusiv pe modelele Ionic, nu doar pe Versa. Găsiţi produsul la magazinele locale la suma de 200 de euro.