Fitbit Ionic şi Fitbit Flyer disponibile la precomandă în România; Compania îşi deschide platforma pentru dezvoltatori

0
1314

Fitbit a anunţat debutul pe piaţa locală a purtabilelor Ionic şi Flyer, dar şi deschiderea platformei Fitbit pentru dezvoltatori. Începând de azi platforma SDK Fitbit este disponibilă pentru dezvoltatorii pentru toată lumea. Peste 1000 de programatori şi designeri s-au înregistrat în platformă pentru a putea testa şi realiza primele aplicaţii şi watch faces.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trecând la noile produse hardware, Fitbit Ionic şi căştile Fitbit Flyer se pot deja precomanda, în exclusivitate prin Orange România. Acestea se vor livra către clienţi începând cu data de 16 octombrie. Fitbit Ionic integrează un senzor care măsoară oxigenarea sângelui şi pe viitor va putea identifica afecţiuni precum apneea în somn. Există şi GPS la bord şi un senzor precis pentru monitorizarea pulsului.

Ionic are 2.5 GB stocare şi poate afişa notificări preluate de pe mobil. Durata de viaţă a bateriei este de aproximativ 5 zile, iar produsul este compatibil cu terminale iOS, Android şi Windows. Rezistă la apă până la o adâncime de 50 de metri. În ce priveşte Fitbit Flyer, acestea sunt primele căşti wireless produse de către Fitbit şi vin cu design durabil, rezistând la transpiraţie fără probleme.

Căştile se pot conecta la Fitbit Ionic via Bluetooth, dar şi la alte gadgeturi fără probleme. Fitbit ne propune şi aplicaţia Fitbit Coach, care include peste 90 de antrenamente video şi audio şi poate fi descărcată pe terminalele iOS, Android şi Windows din octombrie, cu preţuri de la 8.99 euro pe lună sau 43.99 euro pe an.