Fitbit a demascat prietenul care înşela o femeie după “activitatea fizică intensă” la 4 noaptea

0
11827

De parcă nu ne dădeau destule dureri de cap serviciile şi aplicaţiile Google care ne monitorizau poziţia pe hartă, acum şi Fitbit a ajuns să trădeze bărbaţii mai aventurieri. O femeie numită Jane Slater şi-a prins iubitul că o înşela din datele de pe Fitbit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Multe cupluri îşi sincronizează la comun brăţările de fitness şi îşi pot vedea unul altuia statisticile. Astfel, Jane a remarcat că într-o noapte la ora 4 prietenul său avea o activitate cardio foarte intensă şi asta departe de ea. Nu e vorba de orice femeie aici, ci de corespondenta NFL Jane Slater. În general cuplurile sau prietenii îşi sincronizează brăţările pentru a îşi compara sesiunile de fitness sau a se încuraja unul pe altul, nu a se spiona.

Totuşi “activitatea” de la 4 dimineaţă a pus capac. Tweetul lui Jane a devenit viral şi tot mai multe femei au postat modul în care şi-au prins soţii sau partenerii având puls foarte crescut la ore ciudate. E drept că bărbaţii se pot apăra spunând că au avut un coşmar, că suferă de o boală de inimă sau că s-au speriat că a intrat vreun hoţ în casă. Mai rămâne şi scuza că îşi făceau de cap singuri, dar activitatea fizică prelungită îi dă de gol.

Ar fi de bun simţ să îţi dai totuşi jos fitness trackerul de mână în situaţii mai senzuale zic eu. Cred că după acest tam-tam a avut un spike pe Google căutarea “cum şterg datele de fitness din istoric”.