Filmul Marvel “Black Widow” ar putea debuta prin serviciile de streaming în loc de cinema

0
2802

Primul mare film cu supereroi Marvel al acestui an, “Black Widow” a avut ghinionul de a sosi în 2020, anul pandemiei de Covid-19. Ca atare sunt şanse mici să ajungă în cinematografe în viitorul apropiat, iar acum se discută despre lansarea sa prin serviciile de streaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu este singura mare peliculă în această situaţie, noul James Bond “No Time To Die” având premiera mutată din aprilie în noiembrie. Cât despre “Black Widow”, acesta ar trebui să fie marele blockbuster Marvel/Disney al începutului de an, dar Coronavirusul îi pune debutul în pericol. Disney ar vrea să lanseze acum pelicula cu Scarlett Johansson prin serviciul Disney+, dar acesta nu e încă disponibil chiar în toate regiunile. Industria cinematografelor e serios lovită de Covid-19, iar streaming-ul pare să îi bată cuiul final în coşciug acestei industrii.

Disney a amânat deja următoarea sa mare animaţie, “Onward” şi ar putea face la fel cu “Black Widow”, ceea ce ar decala complet Marvel Phase 4, cu 14 titluri cu supereroi. Mai e un film în standby la Disney şi anume remake-ul live action “Mulan”, care ar putea sosi tot prin Disney+. “Black Widow” e totuşi important pentru că putea fi un debut de 1 miliard de dolari pentru gigantul american, iar proiecţiile indicau un weekend de debut cu 130 de milioane de USD.

O lansare prin Disney+ ar fi mult mai modestă, mai ales că serviciul e disponibil doar în Canada, SUA şi câteva ţări din UE. Disney pierde o grămadă de bani, între închiderile de Disneyland-uri şi magazine Disney, închiderea de cinematografe şi blocarea proiectelor sale. Una dintre vedetele noului film, David Harbour (îl ştim din “Stranger Things” şi noul “Hellboy”) consideră că ar fi distractiv să privim noul film prin streaming şi nu la cinema. A subliniat şi că nu a văzut filmul încă, dar ar face-o prin Disney+.

“Black Widow” trebuia să sosească pe 1 mai în cinema şi este filmul cu numărul 24 din Marvel Cinematic Universe. Spune povestea lui Black Widow, aka Natasha ROmanoff, dar nu este chiar un origin story, ci se petrece între evenimentele din “Captain America Civil War” şi cele din Avengers 3. Filmările au avut loc în Norvegia, Budapesta, Maroc, Anglia şi Georgia.