Ferrari își prezintă mașina de Formula 1 pe care o va folosi în competiția din acest an

0
1005
Ferrari
Ferrari

La mijloc de săptămână avem parte iată și de lansări în zona auto, dar nu de vehicule pe care le putem achiziționa, deși mulți ar fi interesați de așa ceva. După cum spune și titlul, este vorba despre noua mașină de Formula 1 pregătită de către Ferrari pentru competiția din acest an.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Bolidul poartă numele SF1000, acesta marcând cea de-a 1000-a cursă a echipei italiene care va avea loc în acest an. Este mașina prin care Ferrari speră să pună punct celor 6 ani de dominație Mercedes și care să îl împiedice pe Lewis Hamilton din egalarea recordului lui Michael Schumacher de 7 titluri.

Ferrari
Ferrari

Deși mașina pe care o vedem aici seamănă cu modelul de anul trecut, liderul echipei Mattia Binotto spune că aparențele înșeală. Ferrari SF1000 a fost prezentată pe scena Operei Romolo Valli sub lumina reflectoarelor. Întreaga mașină, unitatea de alimentare, au fost integrate pe o caroserie foarte îngustă și slim.

Sebastian Vettel a confirmat spusele colegului său de echipă. A declarat totodată că îi place tare mult, mai ales că pare a fi și mai “roșiatică” decât anul trecut. Anul trecut Ferrari a câștigat 3 curse, 2 pentru Leclerc și una pentru Vettel. A terminat pe locul secund în spatele Mercedes care a câștigat ambele tiluri 6 sezoane la rând.

Descoperim că această prezentare a mașinii departe de Maranello pentru prima oară, într-un oraș apropiat a fost o alegere inspirată pentru italieni. Un solist la vioară acompaniat de orchestră a cântat muzică tematică de Formula 1. Aflați că sezonul F1 începe din 15 martie în Australia.