ELKO România aduce la vânzare tableta rugged Getac A140; dispune de ecran de 14 inch și procesoare Intel Skylake

0
3373
Getac A140

Cei din domeniile militare, auto și siguranță publică au de astăzi o noută tabletă rugged pentru care pot opta și anume modelul Getac A140. Tableta vine prin intermediul distribuitorului ELKO România și avem aici de-a face cu un produs ce rulează Windows 10 Pro sau Windows 7 Pro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se oferă un display de 14 inchi cu luminozitate de 1000cd/m2 ce va putea fi vizibil și în plina bătaie a razelor de soare. Este inclusă și tehnologia revoluționară de control tactil intitulată Getac LumiBond® 2.0 care folosește o rășină invizibilă pentru atașarea suprafeței din sticlă la modulul tactil și la LCD.

Se obține astfel un singur panou care este mai durabil și totodată mai lizibil. Tableta vine cu procesoare Intel Core i5 și i7 din generația 6 Skylake și mai primim Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac, baterii duale, o cameră web Full HD și pe spate un senzor principal de 8 megapixeli cu bliț LED.

Getac A140 vine și cu suport 4G LTE, stylus cu vârf dur pentru productivitate ridicată în orice scenarii de utilizare și condiții extreme, respectiv cu o suită completă de soluții și tehnologii precum cititoare de amprentă, RFID, SmartCard, Microsoft Password, Credential Guard și TPM 2.0.

Această tabletă beneficiază și de 36 luni garanție și de certificare IP65 + MIL-STD810G pentru rezistență la umezează, ploaie, vibrații, șocuri, temperaturi extreme și chiar căderi de la 1.2 metri.