ELKO anunţă tableta rezistentă la şocuri Getac ZX70, cu ecran de 7 inch şi Android

1
2519

ELKO România a anunţat o nouă tabletă rezistentă la şocuri, modelul Getac ZX70, care vine cu ecran de 7 inch şi Android. Terminalul e destinat lucrului în condiţii extreme, fiind destinat companiilor din telecomunicaţii şi transport.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Rezistă la şocuri şi e certificată IP67 pentru rezistenţa la apă şi praf, dar şi conform standardului MIL-STD 810G. Poate funcţiona fără probleme sub apă şi rezistă la praf şi ploaie. Rulează Android 6.0, iar Getac ZX70 vine cu un ecran IPS touch, cu luminozitate de 580 de niţi. La bord se află şi două camere, printre care un webcam Full HD în faţă şi un senzor de 8 MP în spate, cu blitz şi autofocalizare.

Memoria RAM este de 2 GB, putând fi extinsă până la 4 GB. Tableta vine cu module GPS, 4G LTE şi WiFi şi dispune de un cititor de coduri de bare 1D/2D. Avem şi un modul NFC/RFID şi cititor de carduri SD. Produsul este certificat ATEX, putând fi folosit în medii cu pericol de explozie. Ecranul suportă input cu stylus şi are o tehnologie ce îi permite atingerea unui contrast superior şi a unei game de culoare extinsă.

Acest device poate funcţiona fără probleme la temperaturi extreme, între minus 21 de grade Celsius şi plus 60 de grade.