ECS lansează un PC ultra compact, modelul ECS PB01CF cu procesor Apollo Lake

0
1306

Zona PC-urilor ultra compacte nu o să moară niciodată, câtă vreme toată lumea caută să îşi organizeze cât mai bine spaţiul de lucru. Cei de la ECS primesc acest trend cu braţele deschise, lansând modelul de PC ultra compact ECS PB01CF, pe care îl admiraţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La bază se află un procesor Intel Apollo Lake, care e găsit într-un zonă dedicată, mai mică decât un portofel standard. Evident nu discutăm despre un PC hardcore aici, dar pentru sarcini multimedia şi de productivitate de bază, e foarte OK. Pentru a detalia chipsetul, e vorba despre un Intel Celeron N3350, un SoC mobil cu două core-uri Goldmont şi Intel HD Graphics 500 de generaţie a noua.

Suportul pentru playback 4K e promis aici şi mai avem şi 2 GB RAM LPDDR4, 32 GB stocare eMMC, iar acest sistem rulează Windows 10 Home. Nu uităm de conectică, beneficiind de WiFi 802.11ac, controller GbE, slot microSD şi două porturi USB Type A, plus un HDMI.

Din păcate nu avem şi preţ pentru ECS PB01CF şi nici vreo listare la un retailer. Cum acest produs are dotările sub un model ECS Liva Z, iar el costă în jur de 200 de dolari, cred că undeva între 150 şi 200 de dolari gravitează şi noul venit.