E Ink dezvăluie un display monocrom pliabil de 10.2 inch; îl vedem prezentat în fața camerei video!

0
973
E Ink Prism

Zilele acestea are loc în Los Angeles și SID Display Week, un târg axat pe tehnologia display-urilor și locul ideal pentru a vedea cele mai noi inovații. Din partea celor de la E Ink, producătorul de panouri grayscale ce imită hârtia, vine un ecran al viitorului – unul pliabil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta poartă numele de E Ink Prism și este disponibil în 7 variante de culoare precum albastru, cyan, roșu, verde, galben, maro și negru. Display-ul are o diagonală de 10.2 inch și folosește tehnologia E Ink Carta Mobius, oferind o densitate de 220 pixeli per inch.

E Ink Prism

În cazul de față elementul cheie este utilizarea de plastic în locul sticlei, modalitate prin care se permite îndoirea ecranului aproape în jumătăți egale fără a deteriora sau sparge produsul. Remarcăm faptul că acest ecran este foarte glossy, asta cel puțin în raport cu panourile e-ink normale.

Aflăm că producția în masă va începe odată ce E Ink va strânge destui parteneri interesați pentru implementarea tehnologiei pe viitoare produse. Ne imaginăm pentru început readere e-book ce se vor putea închide și deschide precum o carte. Clipul îl vedeți mai sus!