Dronă nouă la orizont: DJI Mavic Air 2 vine pe 27 aprilie

0
1601

DJI este unul dintre cei mai populari producători de drone de pe glob şi ne pregăteşte o nouă unitate flagship, care ar putea sosi chiar în această lună. E vorba despre DJI Mavic Air 2, care ar fi gata pentru lansare pe 27 aprilie. Avem un teaser mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Succesorul modelului din 2018 e aşteptat cu sufletul la gură de fanii şi utilizatorii de drone, mai ales pentru că DJI Mavic Air a fost prima dronă cu adevărat compactă şi care putea fi băgată în buzunar. Se mai lăuda şi cu capacitatea de filmare 4K. Încă este foarte apreciată pentru cei care sunt creatori de conţinut. Am avut şi o scăpare de imagine cu noul Mavic Air în luna martie, dar şi o listare la FCC. Se pare că noua dronă va avea un design similar cu predecesorul.

Ar aduce o formă rotunjită, diferită de ce a lansat DJI în ultima vreme. Avem şi un nou afişaj cu iluminare verde în model de diamant pentru autonomia bateriei. Celelalte drone ale acestei firme în general afişează bateria cu indicatoare LED aranjate în linie. Conform scăpărilor, DJI Mavic Air 2 va avea o baterie de 3500 mAh, un salt însemnat de la cea de 2375 mAh de pe predecesor. Unele zvonuri vorbesc despre doi noi senzori în spate, care vor permite ca obstacolele să fie detectate şi evitate la 360 de grade.

Orice dronă din gama Mavic a primit o funcţie nouă în 2019 şi anume: orice model peste 250 de grame are tehnologie Airsens, cu care primeşte semnale ADS-B de la dronele din zona sa, evitând accidentele. Aşteptăm şi filmare 4K, eventual cu frame rate mai bun, plus o telecomandă regândită.