DJI Mini SE a debutat oficial în China! Este cea mai ieftină dronă din portofoliul companiei care poate filma la calitate 2.7K

0
1105
DJI Mini SE
DJI Mini SE a debutat oficial în China! Este cea mai ieftină dronă din portofoliul companiei care poate filma la calitate 2.7K

DJI este una dintre cele mai cunoscute companii din lume pentru dronele sale. Producătorul chinez a lansat recent modelul DJI Mini SE – oficial cea mai ieftină dronă din portofoliul companiei. Totuși, ea este disponibilă momentan doar în China. Avem detalii despre aceasta mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DJI Mini SE se comercializează pentru suma de 309 dolari în China. Este un model potrivit pentru utilizatorii începători, deși ea suportă mai multe accesorii și metode de utilizare. Deși vizează în general nevoile entry-level, ea ar fi un model low-cost pentru DJI Mini 2. Cât despre specificații, ea aduce o cameră care poate filma la calitate 2.7K în 30 FPS.

DJI Mini SE

Zoom-ul maxim digital este de 4x în cazul filmării 1080p. Nu în ultimul rând, ea aduce și stabilizare gimbal pe 3 axe și poate realiza fotografii de 12 MP. Totuși, noua dronă nu aduce suport Ocusync, tehnologia de transmisie dedicată a companiei care permite utilizarea frecvențelor de 2.4GHz și 5.8GHz pentru control. Astfel, ea funcționează și se bazează pe conectivitatea Wi-Fi. Există și o carcasă omnidirecțională pentru protecție sporită în timpul zborurilor.

DJI Mini SE cântărește doar 249 de grame, ceea ce o face o dronă destul de ușoară. De asemenea, în ciuda dimensiunilor compacte, ea rezistă destul de bine când vine vorba de vânt. Bateria de la interior asigură o autonomie de 30 de minute cu o singură încărcare.