DJI Mavic Air este o nouă dronă cu filmare 4K şi design pliabil (Video)

0
1387

DJI huzureşte în aceste zile, acum că rivalul GoPro s-a retras de pe piaţa dronelor. Compania sărbătoreşte lansând modelul DJI Mavic Air, care oferă o autonomie de 21 de minute, design pliabil şi filmare 4K. Aflaţi detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DVI Mavic Air este o dronă care se potriveşte în portofoliul companiei fix între modelul Spark şi Mavic Pro. Adoptă designul pliabil al variantei mai mare, pentru portabilitate crescută. În zona frontală se află o cameră destul de performantă, cu senzor de 12 megapixeli, deschidere F/2.8 şi cu suport pentru filmare 4K. Se bazează pe un gimbal mecanic pe 3 axe, pentru o stabilizare excelentă la filmare.

Drona Spark are doar stabilizare pe 2 axe, deci avem un plus aici. Există şi mecanisme speciale de amortizare pe Mavic Air, pentru a realiza capturi cât mai clare. Noua dronă e capabilă de fotografii panoramice Sphere de 32 de megapixeli, alipind 25 de fotografii consecutive, pentru a forma o sferă panoramică. Aceasta poate fi savurată folosind ochelarii DJI Goggles sau alte headseturi VR.

Filmarea se face în 4K la 30 FPS, cu bitrate de 100 Mbps. Dacă filmaţi în Full HD, puteţi ajunge şi la 120 FPS dacă preferaţi slow motion-ul. DJI pune la bătaie 8 GB stocare, dar există şi slot microSD. Cele 7 camere de bord folosite pentru sunt protejate cu capace speciale din magneziu. Este un gadget foarte compact, la doar 430 de grame şi odată ce compactăm şi pliem maşinăria, ea măsoară 168 x 83 x 49 mm.

Autonomia este de 21 de minute şi viteza maximă este de 68 km/h. Avem şi GPS şi Glonass la bord, iar preţul lui DJI Mavic Air este de 899 de dolari. Livrările încep pe 28 ianuarie. Bateriile speciale costă 79 de dolari bucata.