Netflix a atras încă 8.3 milioane de abonaţi în trimestrul 4 din 2017

0
970

Netflix o duce excelent chiar şi în ciuda îngrijorărilor cu privire la net neutrality. Gigantul streamingului a dezvăluit cifrele oficiale cu privire la trimestrul 4 al anului trecut şi ele arată foarte bine. Aflăm printre altele că a atras 8.3 milioane de abonaţi noi în ultimele 3 luni.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania se duelează cu Hulu, Amazon Video, HBO şi cu perspectiva lansării unui serviciu Disney în următorii ani. În plus au existat speculaţii că Apple ar vrea să cumpere Netflix şi dacă nu merge tranzacţia, să lanseze un serviciu propriu de streaming video. Trimestrul 4 al lui 2017 a fost cea mai bună perioadă din istoria companiei, cu o creştere de 18% în numărul abonaţilor noi, faţă de anul anterior.

În acest moment Netflix ar fi depăşit cota de 110 de milioane de abonaţi plătitori la nivel global. Aproximativ jumătate dintre aceştia, mai bine zis 52 de milioane sunt din Statele Unite. Pe viitor compania promite să investească mai mult în conţinuturi originale şi să să realizeze noi sezoane pentru serialele hit ca “The Punisher”, “Stranger Things” şi “Mindhunter”.

Pe de altă parte, ar cam avea nevoie şi de alte seriale proprii, unele care să nu se bazeze aşa mult pe Marvel, în cazul în care Disney îşi ia jucăriile şi pleacă. Aveţi mai jos şi un interviu video legat de planurile Netflix.