DJI FPV Combo, drona cu vedere First Person, a primit un unboxing înainte de lansare

0
902
DJI FPV Combo

Se pare că DJI întâmpină dificultăți la fiecare lansare. Am mai văzut scăpări cu diverse produse ale companiei în trecut, însă destul de mici. De această dată însă, DJI FPV Combo, noua dronă First-Person View, a apărut într-un unboxing complet înainte de lansare. Mai jos avem detalii despre noua dronă, cât și despre accesoriile din pachet.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

YouTuber-ul “SpiderMonkey FPV” este cel ce a realizat unboxing-ul. Acesta spune că are un prototip funcțional, existând pe cutie chiar avertizarea “NOT FOR SALE”. Această dronă se remarcă față de altele întrucât în cutie se regăsește o cască / ochelari prin care puteți vedea în timp real imaginea redată de dronă, din aer. Iată și unboxing-ul realizat de acesta:

Drona prezintă o singură cameră gimbal, pe 4 axe, în partea de sus. Mai jos de aceasta, se regăsesc doi senzori, iar bateria este integrată direct din cutie. Bineînțeles, vedeta sunt ochelarii care permit utilizatorilor filmarea First Person View. Drona se controlează printr-un controller care are de această dată forma unui joystick. YouTuber-ul a spus că este destul de ergonomic și se simte mult mai bine față de controller-ul variantei anterioare. Apropo, acest controller are switch-uri detașabile, având propriul lor locaș pentru depozitare. Atât casca, cât și controller-ul prezintă nelipsitele antene pentru amplificarea semnalului.

Videoclipul nu dezvăluie totuși data de lansare sau alte informații despre DJI FPV Combo. Având totuși în vedere acest unboxing, pare-că nu mai este mult până la debut. Mai sus putem vedea și un scurt teaser realizat de către YouTuber.