Difuzoarele Creative GigaWorks T3 2.1, disponibile la pretul de 201 euro

0
1232

Primul lucru care impresioneaza la difuzoarele Creative GigaWorks T3 este marimea satelitilor, destul de mici, dar insotiti de un subwoofer care si-a pastrat marimea normala. Nici telecomanda sistemului audio nu este de neglijat, Creative facandu-si treaba excelent si dotand acest accesoriu cu un mecanism delicat si simplu de ajustare a volumului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Telecomanda dispune de socketuri pentru casti si line-in, astfel ca veti putea conecta MP3 playerul la sistemul audio, ascultand si muzica de pe PC, daca doriti. In partea din spate a subwooferului se afla un socket pentru telecomanda, conexiuni pentru cele 2 difuzoare satelit, inputuri dreapta si stanga pentru PC, un volum al subwooferului si o mufa de alimentare.

Difuzoarele sunt construite din materiale de calitate si sunt destul de solide, dupa cum este si cablajul care va rezista si la cele mai agitate petreceri. Spre deosebire de alte sisteme 2.1, acesta sta foarte bine la capitolul bas, dar si in ce priveste claritatea si detaliile audio.

Avantajul produsului Creative GigaWorks T3 este in mod sigur raportul calitate/pret, de vreme ce sisteme audio mai complexe si cu o calitate nu cu mult mai buna ar costa dublu sau chiar triplu.

Sursa