Dacia Duster primeşte o versiune Connected by Orange, cu beneficii smart de la operator

0
1963

Dacia Duster a primit o nouă versiune specială pentru România, cea Connected by Orange, care vine cu tehnologie şi servicii de ultimă oră de la Orange România. Produsul este destinat exclusiv pieţei de la noi şi porneşte de la preţul de 16.200 de euro cu TVA.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu o serie limitată aici, disponibilă în configuraţii 4X2, cu motorizări pe benzină SCe de 114 cai putere şi TCe, în variante de 130 sau 150 cai. Mai mult de atât există şi o versiune 4×4, fie pe benzină, fie pe diesel. Varianta 4×4 sare la 19.900 de euro.

Acest automobil le propune clienţilor o experienţă conectată la bordul maşinii, cu ajutorul soluţiilor Orange. Vehiculul vine cu toate dotările de pe versiunea Prestige de Duster, dar plusează cu funcţie hands free, multi view camera, avertizor pentru unghi mort şi pachetul special Orange.

Are jante de 17 ţoli, design Maldive şi spate cu aspect de crom satinat. Orange România pune la bătaie o tabletă Huawei MediaPad T3 de 9.6 inch, un modem prin care se pot conecta la Internet 10 utilizatori simultan şi un încărcător auto foarte rapid. Primiţi şi suport de tetieră şi husă pentru tabletă.

Timp de 2 ani operatorul mai oferă şi 40 GB trafic lunar de Internet mobil în ţară şi în roaming UE, dar şi Orange TV Go cu acces la 80 canale şi HBO GO.