Peste 650.000 de fani Game of Thrones au semnat petiţia pentru a reface sezonul 8

0
1588

Sezonul 8 din serialul HBO “Game of Thrones” a fost aşteptat cu sufletul la gură de fanii seriei, dar a şi alienat mulţi fani cu scenariile sale. În acest moment episoadele 3, 4 şi 5 au cele mai slabe rating-uri IMDB din istoria show-ului, iar acum există şi o petiţie pentru a rescrie şi reface sezonul 8.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deja petiţia a strâns 650.000 de semnături, dar e improbabil să vedem o refacere, la fel de improbabil ca rejucarea unui meci de Champions League dubios. Motivele pentru care publicul e nemulţumit sunt multe. Fie că e vorba despre întunericul episodului 3, fie despre faptul că Night King a fost prea uşor învins, sau cei răi au avut o moarte seacă în episodul 5.

Sau poate faptul că Daenerys şi-a alienat toţi fanii prin acţiunile sale din acelaşi episod. Petiţia se află pe Change.org, dar evident nu va schimba nimic, decât eventual să cuantifice numărul de nemulţumiţi cu privire la desfăşurarea seriei. Ce vrea petiţia este că sezonul 8 să fie rescris de alţi scenarişti, eventual mai aproape de scrierile lui George R.R. Martin.

Lipsa de logică şi constructele scenaristice anulate din alte sezoane sunt obiecţii mari aici. Şi strategia bătăliei a fost păguboasă în episodul 3. Indiferent de numărul de semnatari, HBO nu va reface o producţie de peste 100 de milioane de dolari.