Dacia devine Dracia pentru un şofer care şi-a făcut Lotusul praf sub un Dacia Logan Estate

2
24059

Marea problemă e supermaşinilor cu garda foarte joasă la sol e că pot intra sub SUV-uri de mari dimensiuni, dacă şoferul nu e atent. Lucru învăţat pe pielea unui şofer de Lotus Elise, o maşină sport compactă, care a făcut cunoştiinţă cu o Dacia Logan Estate. Întâlnirea s-a finalizat cu un Lotus cu zona frontală făcută praf şi cu un Logan teafăr şi nevătămat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce e drept Lotusul a intrat sub Logan, deci daune mai mari decât nişte zgârieturi dedesubt nu cred că sunt. Modelul Dacia a fost ridicat aproape 1.5 metri de la sol, speriind pasagerii din spate, care s-au trezit căzând în faţă. Totul a avut loc la începutul săptămânii, dar fotografia a început să devină virală de abia în ultimele 48 de ore.

Accidentul s-a petrecut în Worcester, în Marea Britanie. Paul Styles, şoferul de la volanul Loganului afirmă că o camionetă albă a frânat brusc în faţa sa, iar el a încetinit la rândul său, dar a simţit o izbitură puternică. Apoi şi-a dat seama că o bună parte a maşinii se ridicase în aer. Lotusul a intrat aproape complet sub vehiculul său, iar roţile din spate ale Loganului trecuseră prin parbrizul maşinii sport.

Şoferul Lotusului a scăpat nevătămat din fericire. Din păcate el de abia cumpărase maşina de la o reprezentanţă cu câteva minute înainte. Inspiraţia sa a fost că deşi era tentat să cumpere o decapotabilă, a ales această versiune. Încă încerc să îmi dau seama dacă Lotus pierde puncte de imagine aici sau Dacia câştigă serios nişte imagine de model cu maşini rezistente.