Computex 2018: Lenovo oferă un teaser pentru Yoga Book 2, laptop convertibil cu display dual

1
721
Yoga Book 2

Astăzi târgul de tehnologie Computex 2018 din Taipei și-a deschis oficial porțile și au început desigur și lansările. În cadrul prezentării keynote Intel e21FORUM a sosit și vestea că Lenovo va prezenta oficial spre finalul acestui an laptopul hibrid numit Yoga Book 2.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe scena de la fața locului am avut parte de un preview/teaser pentru acest viitor dispozitiv care se va remarca prin dimensiunile reduse, calitate premium și prin procesoare Intel de nouă generație mai rapide.

Yoga Book II

Se promite și o experiență mai bună în ceea ce privește tehnologia care permite input-ul pe ecranul tactil cu orice pix sau creion, iar pe lista de actualizări avem și implementări ale AI-ului cu scopul de a fi îmbunătățită acuratețea tastaturii qwerty accesată prin intermediul panoului touchscreen.

La fel ca și pe prima generație, vom avea și aici un ecran principal și unul secundar prezent acolo unde de regulă se află tastatura fizică. Aceasta va fi înlocuită de una virtuală și display-ul secundar va permite mai multe acțiuni, printre care și desenatul. Din păcate nu a fost dezvăluită data lansării, dar se zvonește că spre finalul anului va avea loc o prezentare în detaliu.